Menu
  • Del

STAY SAFE - kampagne

Dato: 27- 06- 2020

Det er afgørende, at vi er i stand til at skabe sikkerhed og tryghed for vores gæster. For at kunne imødekomme dette behov har Camping Outdoor Danmark udarbejdet en vejledning og mærkning, særligt til campingpladserne, som vi kalder STAY SAFE, som kommer i stedet for den tidligere SAFE to VISIT vignet.

Vi har fået udviklet en helt unik mærkat med tydelige associationer til camping:

STAY SAFE mærkaten skal signalere tryghed for campinggæsterne. Det kræver klar og entydig kommunikation. Derfor har vi opdateret vores informationsmateriale og udarbejdet en enkel og overskuelig STAY SAFE-information på både dansk og tysk, som I kan sætte op eller udlevere til gæsterne og bruge digitalt. Her kan de let og overskueligt se, hvordan I sikrer dem et trygt besøg.

Der er tale om en opdateret vejledning baseret på myndighedernes retningslinjer, som er udarbejdet på baggrund af Sundhedsstyrelsens anbefalinger om forebyggelse af smittespredning og COVID19. Disse anbefalinger skal virksomheden efterleve for at kunne benytte STAY SAFE mærkaten.

Med dette via dette link får I en STAY SAFE mærkat, som I kan sætte på jeres hjemmeside eller sociale medier. I får også STAY SAFE plakater på både dansk og tysk, som I kan hænge op relevante steder på pladsen. Derudover er der udarbejdet STAY SAFE klistermærker til at sætte op relevante steder fx på døren til receptionen. 

Klistermærker kan bestilles hos Kim fra Egetryk på telefon 40109988 eller mail kp@egetryk.dk. Klistermærkerne koster 20 kroner stykket.

Kontakt os
Jens Brendstrup
Direktør i Camping Outdoor Danmark
Jens Brendstrup